Lokari investoi suulakepuristuslinjaan

Belgialainen Meaf Machines B.V. toimittama ekstruusiolinja asennettiin Metallitie 10:n tuotantohalliin keväällä 2017. Suulakepuristuslinjoja on Lokarilla kaikkiaan kolme. Uusin linja on suunniteltu erityisesti polyeteenille ja se mahdollistaa jopa 20 mm paksun levyn valmistamisen. Koneen tekniset ratkaisut mahdollistavat korkean tuotantomäärän alhaisilla sulatuslämpötiloilla ja kierroksilla, joka lämmön talteenottomahdollisuuden lisäksi parantaa energiatehokkuutta. Kierrätysmateriaalin syöttö levynvalmistusprosessiin on myös huomioitu. Myyntijohtaja Juho Kauppi näkee uuden linjan tuomat ominaisuudet hyvänä tilaisuutena palveluvalikoiman kasvattamiselle. Tämä linja kykenee tuottamaan korkealaatuista, elintarvikekelpoista ja paksuakin levyä, jolla uskon olevan kysyntää Eurooppalaisilla markkinoilla, Kauppi sanoo.

Lisätiedot: Juho Kauppi, juho.kauppi@lokari.fi