SYYSKUUN KOHOKOHDAT: Lokariautoja ja Alihankintamessut

Leo Laine Oy tunnetaan ehkä parhaiten Lokari-autoista, joita valmistettiin parhaimmillaan 200 auton vuosivauhtia 1980-luvun alusta vuoteen 2010. Autoja myytiin yksityisille asiakkaille sekä lasten liikennepuistoihin aina Saksaan asti, josta niitä toimitettiin edelleen ympäri maailmaa.  

Yksityisasiakkaat tiedustelevat Lokari-autoja säännöllisesti edelleen. Tyypillinen kyselijä on isä tai isoisä, joka haluaisi hankkia lapsuudestaan tutun auton jälkipolvilleen. 

Valmistamme nyt 10 kappaleen erikoiserän uusia Lokari Bull-autoja. Autot tehdään korkealaatuisena käsityönä ja niiden kokoonpanosta vastaa Kari Elonen, pitkän linjan lokarilainen. Elonen on tärkeässä roolissa myös osien valmistuksessa, sillä hän valmistaa itse mm. autojen metallirungot ja puskurit, kertoo toimitusjohtaja Outi Laine.

Autot on varustettu Hondan 5 hv moottorilla, Valmetin kaksisuuntaisella vaihteistolla, tasauspyörästöllä sekä nestetoimisilla jarruilla. Keinuva etuakseli mahdollistaa ajamisen maastossakin.

Kuvan sininen Bull on varattu toistaiseksi yrityksen omaan käyttöön, sillä se pääsee näytille  ALIHANKINTA 2021 -messuille 21.–23.9.2021. 

 


On ilo osallistua pitkän koronatauon jälkeen taas messuille, turvallisuus edellä toki. Osastomme löytyy C-hallista ja sen numero on C426. Tavataanko Tampereella, kysyy myyntijohtaja Juho Kauppi.