Ajankohtaista: Tee #Ämpäristöteko 5.6.2019

Lokari on mukana Muoviteollisuus Ry:n #Ämpäristöteko -kampanjassa.

Päivitys 27.6.: Päivän aikana Raumalla kerättiin kovamuovisia tuotteita kierrätykseen yhteensä 3,5 tonnia!

Tee #Ämpäristöteko ja tuo rikkinäiset tai tarpeettomat kovamuoviset tuotteet kierrätykseen!
1. Kerää rikkinäiset kovamuovitavarat

Käy läpi varastot, kaapit ja komerot kotona, mökillä ja työpaikalla. Etsi rikkinäiset ja tarpeettomat kovamuovitavarat (ämpärit, pakasterasiat, rikkinäiset lelut jne.) ja nosta ne esille hyvissä ajoin. Vinkkaa Ämpäristöteosta myös naapureillesi!

2. Tuo kovamuovitavarat kierrätykseen
ke 5.6.2019 klo 11–18 Rauman Citymarketin kierrätyspisteeseen,
Karjalankatu 5, Rauma tai katso lähin keräyspiste muovikuuluukiertoon.fi

Huuhtele tai pyyhi muovit mahdollisuuksien mukaan puhtaiksi ennen kierrätykseen tuomista. Irrota muoviesineistä myös metalliosat (lumilapioiden ja -kolien sekä ämpärien kahvat jne.). Keräys on tarkoitettu ainoastaan kotitalouksien kovamuovisille tavaroille.

4. Tee #Ämpäristöteko ja kerro siitä ystävillesi!

Hyvän tekemisestä on ilo kertoa eteenpäin. Jaa oma ekotekosi tunnisteella #ämpäristöteko. Muovi on arvokas materiaali ja sen kierrättäminen on vastuullinen teko kestävän tulevaisuuden puolesta. Käytöstä poistetut tuotteet saavat mahdollisuuksien mukaan uuden elämän uusiomuovituotteina tai energiana.

Muistathan, että voit kierrättää esimerkiksi elintarvikkeiden muovipakkaukset jokapäiväisessä arjessasi.

Huom. Ämpäristöteko on paitsi kierrättämisen myös roskaamattomuuden asialla – kaikkialla Suomessa! Jos lähialueellasi ei ole Ämpäristöteko-keräyspistettä tai jollei sinulla ole kierrätettäviä kovamuovisia tavaroita, voit osallistua tempaukseen myös keräämällä kotisi tai työpaikkasi ympäristöstä ämpärillisen roskia ja toimittamalla ne kierrätykseen/roskikseen.

Katso tarkat ohjeet: www.muovikuuluukiertoon.fi

Uutiset