Kumppanisi tuotteen valmistuksessa

Tarjoamme kokonaisvaltaisen ja hallitun tilaus-toimitusprosessin. Tuemme asiakasta tuotteen suunnitteluvaiheesta aina tuotteen elinkaaren loppuun asti. Pitämällä kiinni asiakaslupauksistamme menestymme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Asiakkaamme kertovat

Innovatiiviset laitteet rakennetaan innovatiivisista osista. Lokarin toimittamat osat on tarkoitettu kestämään äärimmäisiä olosuhteita.

Pohjoismaisista juuristaan tunnettuja Valtra-traktoreita valmistetaan Suomessa ja Brasiliassa. Siellä näihin asennetaan Lokarin valmistamia osia.

Kivimurskaimet ja seulat varustetaan Lokarin alipainemuovatuilla komponenteilla niin Suomessa, Intiassa kuin Kiinassakin.

Syväkeräyspisteet altistuvat sääolosuhteille 24/7, vuoden jokaisena päivänä.
Vaatimukset täyttävä ratkaisu
löytyi Lokarilta.

Volkswagen hyötyajoneuvojen maahantuoja ja varustelija luottaa Lokari-tuotteisiin,
sisälokasuojan patentoimme jo v. 1963.

Paras ratkaisu yhteistyöllä
Tuotesuunnittelu
”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.” Autamme tuotesuunnittelussa varmistaen tuotteen soveltuvuuden teolliseen valmistukseen.
Materiaalin valinta
Muovin haluttuja ominaisuuksia voidaan vahvistaa antistaateilla, palonestoaineilla, väreillä tai erilaisilla stabilaattoreilla. Käyttötarkoituksen mukainen materiaali löytyy yhdessä materiaalitoimittajiemme kanssa.
Tuotanto-osaaminen
Muovilevyn valmistus, alipainemuovaus ja koneistaminen ovat henkilöstömme ydinosaamista. Konekantamme mahdollistaa laadukkaiden ja myös isojen kappaleiden valmistuksen kustannustehokkaasti.
Lähetyslogistiikka
Suojaamme tuotteet säilytyksen ja kuljetuksen ajaksi asiakkaan kanssa yhdessä sovitulla tavalla. Vaikeasti ennustettavaa asiakkaan liiketoimintaa tuemme varmuusvarastoilla. Myös viennin asiantuntijamme ovat käytössäsi.
Kun haluat apua tuotekehityksessä.

Ota yhteyttä!