CNC-koneistus
Muovilevyä voidaan jyrsiä metallin tapaan lastuavalla työstökoneella, jossa pyörivän työkalun terät irrottavat materiaalia levystä.

Lokarin jyrsimet on varustettu modernilla CNC-ohjauksella. Tehokkaat imupumput paikoittavat levyn tarkasti oikeaan paikkaan jyrsintää varten. Kaikki muokkauksessa syntyvät lastut ja muovipuru imetään talteen ja hyödynnetään uudelleen.

Mitä voidaan valmistaa 

Muovilevyyn voidaan jyrsiä kulmia, viisteitä, ohenteita, reikiä tai muotoja. Levyyn tehtävien viisteiden avulla kappaletta voidaan lämmityksen jälkeen taivuttaa erilaisiin astekulmiin. Jyrsittävä levy on mahdollista valmistaa Lokarin ekstruusiolinjalla eikä tuotteiden valmistus edellytä muotteja ja niistä syntyvää kustannusta. 

Lokari valmistaa asiakkailleen mm. paikoitusjigejä roboteille, moottorikelkkojen ja mönkijöiden pohjapanssareita, kokoon taiteltavia laatikoita sekä monipuolisia kaiverrusmalleja. 

CNC-koneistus on nopea ja kustannustehokas muovilevyn työstötapa. Levyyn voidaan jyrsiä kulmia, viisteitä, ohenteita, reikiä tai muotoja sekä taivuttaa.​