Biolan Oy
Korkealaatuisesta polyeteenistä ekologisesti valmistettu kompostori. Vahvatekoinen kestomuovituote kestää hyvin säävaihteluita ja pakkasta.

Esittely

Tiesitkö? Biolan on keksinyt sanan kompostori, joka sittemmin on vakiintunut suomen kieleen kuvaamaan astiaa, jossa kompostointia toteutetaan. Vuonna 1974 perustettu Biolan Oy on suomalainen perheyhtiö, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi tuotteita, joiden käyttö vähentää ihmisen päivittäisen elämän aiheuttamaa ympäristökuormitusta. Yrityksen tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa, Virossa ja Kiinassa, toimittaen ekologisuutta edistäviä tuotteitaan ympäri maailmaa. Broilerinkasvatuksessa syntyvän kananlannan hyödyntämisestä alkunsa saanut yritys toi ensimmäisen kompostorinsa Suomen markkinoille vuonna 1978.

Ratkaisu

Luonnonvarojen riittävyyden turvaamiseksi asiakas on sitoutunut noudattamaan kiertotalouden periaatteita. Korkealaatuisesta polyeteenistä ekologisesti valmistettu puutarhakompostori on tuote, jonka avulla meillä kaikilla on mahdollisuus muuttaa omaa arkikäyttäytymistämme ympäristöystävällisemmäksi. Vahvatekoinen kestomuovituote soveltuu monentyyppiseen kompostointiin, kestäen erinomaisesti säävaihteluita ja pakkasta. Tuote sisältää jopa 80 % uusiokäyttömuovia, joka on otettu talteen yrityksemme tuotannon sivuvirroista ja lajiteltu huolellisesti ennen valmistusta.